Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésLegfrissebb termékeink:
500Gb-os WD...
500Gb-os WD Blue 3.5colos Hdd
Ár: 6000 Ft
gtx750ti 2gb
gtx750ti 2gb
Ár: 25000 Ft
asus RTN10E...
asus RTN10E Wireless router
Ár: 2000 Ft
Fujitsu-Siemens...
Fujitsu-Siemens Celsius H710
Ár: 65000 Ft


2010. május 10. 02:02 Megcsináltuk! De mi nem ám csak verbális huszárkodunk :D Tesztüzemben már működik partneroldalunk, a Gera Használt Autóalkatrész online autóbontója.
Bal oldalt kattints az Autóalkatrész rovatra :)

Foglalni, átrendelni és postán rendelni csak a hét közepétől lehet majd. Tehát tesztüzem van (és boldogság jól), tessék tesztelni ;)


2010. május 4. 18:13 Azt amúgy láttátok, hogy lapozhatóak lettek a termékoldalak? Meg volt rengeteg apró pici fejlesztés is, de ez a leglátványosabb.
Ha minden jól megy (csillagok, szellemek, ufók, stb.) a héten már az új termékkategóriák is láthatóvá válnak.

2010. április 29. 19:34 Éjfélig még tart az akció! Tessenek postán rendelni olcsón, sokat ;)
:) Pl. lemezeket!

2010. április 28. 15:26 29-én 9db termékcsoport csupa kilencessel :) 2010. április 29-én 9db termékcsoport durva kedvezményekkel vehető meg! Kicsit jobb kedvetek legyen a válság közepén ;)
[ Kattints ide a teljes listához! ]

A lista ma estig még jónéhány termékkel bővülni fog, érdemes lesz még többször visszanézni! Komolyan ;)

A kilenc termékcsoport:
- ATX házak
- P4 procik
- tuner kártyák
- laptopok
- ventillátorok
- ECC ramok
- DVD-DVI kábelek
- HiFi cuccok
- hanglemezek

Használd ki, legyél Te az első, aki lecsap a kedvezményre ;)

2010. április 25. 20:53 Új portálmotor ketyeg alattunk :) Lehetnek még apróbb hibák a rendszerben, épp ezeket teszteljük...
Az új motor pedig számtalan újdonságot hoz majd weboldalunk életébe, de egyelőre még hardcore tesztelünk ;)

Héten amúgy indul az elektronikai cuccok főrovat (alkatrészek, szerszámok, műszerek, stb.) az Árwill Elektronikával közösen.

2010. április 20. 23:04 Ma is postolok valami érdekeset ;) ...hadd lássátok, miért érdemes benézni hozzánk!
Professzionális DJ pult áll rendelkezésre, hogy a DJ lemezekbe is bele lehessen hallgatni!A dolog úgy működik, hogy miután kiválasztottad, hogy melyik lemezeket szeretnéd... na igen, itt most megint el szeretném mondani, hogy a boltban nem lehet turkálni, neten tessék kiválasztani a számodra érdekes lemezeket, esetleg foglald is le őket online, mert a jobb darabokat gyorsan viszik. Szóval miután kiválasztod, mi összeszedjük, majd lehet hallgatgatni :) Amit mégsem viszel el, ott egy kevés pénzt felszámolunk, 50Ft díjat lemezenként, hogy mégse ingyen élvezkedj a méregdrága Technics MK1200 lemezjátszóinkon ;D

Fontos! Tibi mondta, hogy mondjam, fejhallgatót mindenki hozzon magával, mert az úgy higiénikus :D

2010. április 17. 01:28 Audiofil zug boltunkban ;) Még tökéletesítünk rajta, de az eddigiekhez képest jelentős előrelépés a jazz és komolyzene szerelmeseinek.


A jazz és a hamarosan jelentősebb mennyiségben megjelenő komolyzenei lemezeinket, audiofil környezetben is meg lehet hallgatni vásárlás előtt. Részletekről érdeklődj kollégáinknál, mondjuk a Tibinél vagy nálam ;)

Nyitvatartási idő és egyéb részletek: www.bakelit.hu

2010. április 13. 02:57 Lassan halad, lassan halad, de halad ;) Készül az Xpit motion prototípusa!

2010. április 8. 21:16 Durván átalakítottuk a boltot... Mivel egyelőre nem költözünk, úgy döntöttünk kihozzuk a maximumot a jelenlegi helyből ;)
Csak a holnapi napon (azaz 2010. április 9-én) minden használt termékünkre 15% kedvezményt adunk budapesti üzletünkben! Használd ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat és vásárolj sokat :D

Hamarosan érkezik még rengeteg szekrény a lemezek számára, lesz audiofil sarok a jazz és komoly zenék hallgatgatásához és még néhány praktikus apróság! Nézz be hozzánk és csodálkozz ;)

2010. április 2. 17:16 Most szombaton nyitva leszünk! Budapesti boltunk rendes nyitvatartás szerint lesz holnap...
Vehetsz pár ramot a tojás mellé ;)

2010. március 31. 12:52 Figyelem! Miskolci boltunk nyitvatartási rendje változott egy picit...
A téli "szezonig" szombatonként zárva tart a bolt! Igen, mert ahogy az uborkának és a paradicsomnak, úgy a számítógép alkatrészeknek is van szezonja... na és az nem nyáron van :P

2010. március 26. 15:33 Te szavaztál már? Hamarosan érkeznek a saját kiadású lemezeink!
Kedvenc hanglemezboltunk honlapján a legtöbb szavazatot szerző, korábban CD lemezen megjelent albumokat, az eredeti master anyagból, vinil (bakelit) lemezen tervezzük kiadni.

link: www.bakelit.hu

Tessék szavazni ;)

2010. március 12. 15:25 Megindultak a feltöltések :) Majdnem minden kategóriában...
Úgy néz ki megoldottuk a fényképező mizériát, így lehet böngészni szaporán oldalainkat :)

2010. március 5. 13:39 Kicsit csúszunk a hanglemezek feltöltésével... Mert mindkét arra érdemes fényképezőnk haldoklik :(
Az egyik szervízben, a másik meg default hulladék, így hanglemez frissítés legközelebb hétfőn lesz. Esetleg, ha van valakinek valami jobb Canon EOS gépe eladó, akkor érdekelne ;)

2010. február 24. 14:12 Láttad már? :) Hanglemezeink aktuális kínálatát a bakelit.hu címen is elérheted!
Annyira, de annyira jók vagyunk XD

2010. február 23. 22:04 Lassú a szerver :( Sajnos tudunk róla és ígérjük holnapra elmúlik!
Addig pedig türelmesen várjátok ki, amíg az oldal betöltődik ;) Köszi! :)

2010. február 5. 13:42 SMS rendszer újra működik! Szolgáltató váltás történt, így új telefonszámot is kaptunk.
Ezért SMS küldésnél ne a régi, hanem az új 06-90-643-673 telefonszámot használjátok!

Lehet foglalni, átrendelni, VIP tagságot kérni és az apróhirdetéseket előre helyezni és kiemelni.

2010. február 3. 16:20 Kecskemétre ingyenes* csomagküldés! * = és 30km-es körzetébe a csomagküldés 3000Ft felett díjtalan!
Tekintettel a kecskeméti bolt gyors és hirtelen halálára, februárban ezzel az akcióval szeretnénk titeket továbbra is vásárlóink közt tudni. Ha nem fogtok kizárólag 3001Ft értékben rendelni, akkor az akciót márciusban is folytatjuk.

2010. január 28. 20:16 Fontos változások! 2010. nagyszabású tervei és áldozatai ;)
Nem is tudom hol kezdjem annyi minden változás lesz. Egy része előremutató fejlesztés, beruházás, egy másik része sajnos a válság eredménye. Mi ugye szeretjük a pénzt - nem azért mert az az istenünk, hanem mert abból lehet venni mondjuk S500 Mercit, tejet vagy kenyeret, ami az Isten ;) - így kénytelenek vagyunk engedni a hatalmának.

Fejlesztések:
- Jövő héten már teszteljük weboldalunk sokadik programverzióját, amivel lehetőség lesz más, hasonló webshopokkal való összekötésre. Olyan lesz, mint most a PC, HiFi, LP főrovatok, de képzeljetek oda még további kategóriákat. Biztosan lesz használt autó alkatrész és elektronikai alkatrészek főrovat (ez utóbbi az Árwill közreműködésével), de várjuk további partnerek jelentkezését is. Ezért is írok róla idejekorán, mert szeretnénk a rendszerbe jó sok céget integrálni. A dolog pedig ingyenes! Ha valakit részleteiben érdekel, akkor jöjjön el holnap a Webáruházak Szövetsége klub napra (bővebb info: www.wsz.hu), ahol egy rövid előadás keretén belül be fogom mutatni a rendszert és a kérdésekre is választ adok.
- Folyamatban vannak ismét kisebb programozások is, ilyen a VIP tagság szolgáltatásainak bővítése, könnyebb termékkeresés a hanglemezek miatt, stb.

Kecskeméti üzletünk bezár:
Ennek sok oka van, sajnos a legfőbb a válság és ezzel azt gondolom a lényeget le is írtam. Valójában a kecskeméti és a budapesti üzlet összevonásra kerül egy nagyobb, új, budapesti üzletben (ez majd a harmadik pont). Kénytelenek vagyunk az erőforrásainkat átcsoportosítani, ha az eddig megszokott növekedést, fejlődést fent akarjuk tartani a válság évében is. Sajnos ennek esett áldozatul a kecskeméti bolt. Aki Kecskemétre terméket rendelt át, annak díjmentesen postán fogjuk kiküldeni a terméket, a garanciális ügyeket pedig postán vagy bármely más boltunkban lehet a továbbiakban intézni.

Új üzlet Budapesten:
Na igen, ez a harmadik és egyben legnagyobb tervünk erre az évre! Jelenleg még tárgyalásokat folytatunk ez ügyben, így azt még korai lenne leírnom, hogy hova készülünk, de annyit elárulhatok, hogy a HiFi és hanglemezek miatt kinőttük a jelenlegi boltot (ez az, amire nem gondoltunk volna 2 éve, amikor a 30nm-es Bródy Sándor utcai üzletből ide jöttünk...). A hanglemezek sikere és helyigénye miatt tehát nagyobb boltra van szükségünk, de költséghatékonyság miatt nem nyitnánk két külön boltot, inkább egy nagyot ;) Több terv is van, de itt is a pénz diktál, így ha valamelyik véglegesedik, akkor arról időben tájékoztatunk titeket.

[ Itt tudsz hozzászólni a cikkhez és kérdéseket feltenni! ]

2010. január 26. 16:17 Tudom, már megint lemezek ;) Érkezett még 3500db DJ lemez, zömében újak, karcmentesek!
Néhány dolog a lemezekkel kapcsolatban, mert sokszor félreértés van ezekből:

1. A hanglemezekbe bele lehet hallgatni, de DJ lemezeknél, ez esetben nem jár a 10% kedvezmény, valamint, ha nem viszed el a meghallgatott lemezt, akkor 50Ft összeget számolunk fel. Ezzel tudjuk igazságossá tenni a "versenyt" a postán rendelők és a boltban vásárlók között ;)

2. A hanglemezeket nem lehet a klasszikus értelemben turkálni polcainkon. Igyekszünk az összes lemez fotóját feltenni ide, tehát ki kell várni, míg mindegyik megtalálható online áruházunkban és onnan kell kiválasztani. Sajnos a lemezek jelentős része olyan rekeszekben van, amit mi sem tudunk "lapozni", még mi sem néztük át, nincsenek beárazva, stb.

3. Weboldalunk folyamatos fejlesztés, programozás alatt áll, rengeteg változtatás lesz a könnyebb tallózás érdekében. Jelenleg a baloldalon található kereső a leggyorsabb módja konkrét előadó vagy albumcím megtalálásának.

4. Mindig a legfrissebb lemezek vannak legelöl, ha elég időnk van, egy nap akár 200db lemez is felkerül az oldalra.

5. Hanglemezeket nyitvatartási napokon 13h, de inkább 15h után tudod személyesen megvenni boltunkban.

A ma érkezett hanglemezek az egykori Black Market és Music Factory készlete volt, jó állapotú, új lemezek. Folyamatosan kerülnek a netre ezekből is, turkálni ezeket sem lehet egyelőre. Ezekkel együtt kb. 10.000db lemez várja a feltöltést :)
webcamAz oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.