Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (1)
- Laptop cuccok (27)
- Proccok (23)
- Memóriák (8)
- Videóbigyulák (2)
- Nyomatók (16)
- Hálózati kellneked (12)
- SCSI cuccok (1)
- Monitorok (2)
- Egyéb cuccok (58)
- Madzagok (62)
- Hangbigyók (2)
- Vinyók (14)
- Antik és baró (1)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésLegfrissebb termékeink:
HP nyomtató...
HP nyomtató táp. Csak egy...
Ár: 1200 Ft
Kingston 4GB...
Kingston 4GB 1600MHz DDR3 ram...
Ár: 5500 Ft
160GB WD SATA...
160GB WD SATA HDD. (Ennél...
Ár: 3990 Ft
Intel Core 2...
Intel Core 2 Duo E6400 CPU....
Ár: 1990 Ft


2010. március 26. 15:33 Te szavaztál már? Hamarosan érkeznek a saját kiadású lemezeink!
Kedvenc hanglemezboltunk honlapján a legtöbb szavazatot szerző, korábban CD lemezen megjelent albumokat, az eredeti master anyagból, vinil (bakelit) lemezen tervezzük kiadni.

link: www.bakelit.hu

Tessék szavazni ;)

2010. március 12. 15:25 Megindultak a feltöltések :) Majdnem minden kategóriában...
Úgy néz ki megoldottuk a fényképező mizériát, így lehet böngészni szaporán oldalainkat :)

2010. március 5. 13:39 Kicsit csúszunk a hanglemezek feltöltésével... Mert mindkét arra érdemes fényképezőnk haldoklik :(
Az egyik szervízben, a másik meg default hulladék, így hanglemez frissítés legközelebb hétfőn lesz. Esetleg, ha van valakinek valami jobb Canon EOS gépe eladó, akkor érdekelne ;)

2010. február 24. 14:12 Láttad már? :) Hanglemezeink aktuális kínálatát a bakelit.hu címen is elérheted!
Annyira, de annyira jók vagyunk XD

2010. február 23. 22:04 Lassú a szerver :( Sajnos tudunk róla és ígérjük holnapra elmúlik!
Addig pedig türelmesen várjátok ki, amíg az oldal betöltődik ;) Köszi! :)

2010. február 5. 13:42 SMS rendszer újra működik! Szolgáltató váltás történt, így új telefonszámot is kaptunk.
Ezért SMS küldésnél ne a régi, hanem az új 06-90-643-673 telefonszámot használjátok!

Lehet foglalni, átrendelni, VIP tagságot kérni és az apróhirdetéseket előre helyezni és kiemelni.

2010. február 3. 16:20 Kecskemétre ingyenes* csomagküldés! * = és 30km-es körzetébe a csomagküldés 3000Ft felett díjtalan!
Tekintettel a kecskeméti bolt gyors és hirtelen halálára, februárban ezzel az akcióval szeretnénk titeket továbbra is vásárlóink közt tudni. Ha nem fogtok kizárólag 3001Ft értékben rendelni, akkor az akciót márciusban is folytatjuk.

2010. január 28. 20:16 Fontos változások! 2010. nagyszabású tervei és áldozatai ;)
Nem is tudom hol kezdjem annyi minden változás lesz. Egy része előremutató fejlesztés, beruházás, egy másik része sajnos a válság eredménye. Mi ugye szeretjük a pénzt - nem azért mert az az istenünk, hanem mert abból lehet venni mondjuk S500 Mercit, tejet vagy kenyeret, ami az Isten ;) - így kénytelenek vagyunk engedni a hatalmának.

Fejlesztések:
- Jövő héten már teszteljük weboldalunk sokadik programverzióját, amivel lehetőség lesz más, hasonló webshopokkal való összekötésre. Olyan lesz, mint most a PC, HiFi, LP főrovatok, de képzeljetek oda még további kategóriákat. Biztosan lesz használt autó alkatrész és elektronikai alkatrészek főrovat (ez utóbbi az Árwill közreműködésével), de várjuk további partnerek jelentkezését is. Ezért is írok róla idejekorán, mert szeretnénk a rendszerbe jó sok céget integrálni. A dolog pedig ingyenes! Ha valakit részleteiben érdekel, akkor jöjjön el holnap a Webáruházak Szövetsége klub napra (bővebb info: www.wsz.hu), ahol egy rövid előadás keretén belül be fogom mutatni a rendszert és a kérdésekre is választ adok.
- Folyamatban vannak ismét kisebb programozások is, ilyen a VIP tagság szolgáltatásainak bővítése, könnyebb termékkeresés a hanglemezek miatt, stb.

Kecskeméti üzletünk bezár:
Ennek sok oka van, sajnos a legfőbb a válság és ezzel azt gondolom a lényeget le is írtam. Valójában a kecskeméti és a budapesti üzlet összevonásra kerül egy nagyobb, új, budapesti üzletben (ez majd a harmadik pont). Kénytelenek vagyunk az erőforrásainkat átcsoportosítani, ha az eddig megszokott növekedést, fejlődést fent akarjuk tartani a válság évében is. Sajnos ennek esett áldozatul a kecskeméti bolt. Aki Kecskemétre terméket rendelt át, annak díjmentesen postán fogjuk kiküldeni a terméket, a garanciális ügyeket pedig postán vagy bármely más boltunkban lehet a továbbiakban intézni.

Új üzlet Budapesten:
Na igen, ez a harmadik és egyben legnagyobb tervünk erre az évre! Jelenleg még tárgyalásokat folytatunk ez ügyben, így azt még korai lenne leírnom, hogy hova készülünk, de annyit elárulhatok, hogy a HiFi és hanglemezek miatt kinőttük a jelenlegi boltot (ez az, amire nem gondoltunk volna 2 éve, amikor a 30nm-es Bródy Sándor utcai üzletből ide jöttünk...). A hanglemezek sikere és helyigénye miatt tehát nagyobb boltra van szükségünk, de költséghatékonyság miatt nem nyitnánk két külön boltot, inkább egy nagyot ;) Több terv is van, de itt is a pénz diktál, így ha valamelyik véglegesedik, akkor arról időben tájékoztatunk titeket.

[ Itt tudsz hozzászólni a cikkhez és kérdéseket feltenni! ]

2010. január 26. 16:17 Tudom, már megint lemezek ;) Érkezett még 3500db DJ lemez, zömében újak, karcmentesek!
Néhány dolog a lemezekkel kapcsolatban, mert sokszor félreértés van ezekből:

1. A hanglemezekbe bele lehet hallgatni, de DJ lemezeknél, ez esetben nem jár a 10% kedvezmény, valamint, ha nem viszed el a meghallgatott lemezt, akkor 50Ft összeget számolunk fel. Ezzel tudjuk igazságossá tenni a "versenyt" a postán rendelők és a boltban vásárlók között ;)

2. A hanglemezeket nem lehet a klasszikus értelemben turkálni polcainkon. Igyekszünk az összes lemez fotóját feltenni ide, tehát ki kell várni, míg mindegyik megtalálható online áruházunkban és onnan kell kiválasztani. Sajnos a lemezek jelentős része olyan rekeszekben van, amit mi sem tudunk "lapozni", még mi sem néztük át, nincsenek beárazva, stb.

3. Weboldalunk folyamatos fejlesztés, programozás alatt áll, rengeteg változtatás lesz a könnyebb tallózás érdekében. Jelenleg a baloldalon található kereső a leggyorsabb módja konkrét előadó vagy albumcím megtalálásának.

4. Mindig a legfrissebb lemezek vannak legelöl, ha elég időnk van, egy nap akár 200db lemez is felkerül az oldalra.

5. Hanglemezeket nyitvatartási napokon 13h, de inkább 15h után tudod személyesen megvenni boltunkban.

A ma érkezett hanglemezek az egykori Black Market és Music Factory készlete volt, jó állapotú, új lemezek. Folyamatosan kerülnek a netre ezekből is, turkálni ezeket sem lehet egyelőre. Ezekkel együtt kb. 10.000db lemez várja a feltöltést :)


2010. január 19. 20:45 Holnap mega frissítés lesz! Szinte az összes kategóriában...
Érdemes figyelni az oldalunkat ;)

Update! HiFi cuccokra ma már nem jutott idő, de holnap azok fotózásával kezdem!

2010. január 15. 03:21 Gondoltam írok ide egy picit :) Néhány szó az aktuális dolgokról...
- A lemezeket ezerrel töltögetjük, sőt mi több, hárman dolgozunk rajta egyszerre. Persze vannak napok, amikor nem sikerül 200 darab lemezt feltölteni, de ma pl. komoly frissítés lesz. Délelőtt 11 és este 7 óra között folyamatosan fogjuk frissíteni a fotókat!
- PC cuccok a szokott ütemben töltögetődnek az oldalra, szokás szerint ma is lesz "upload", valamikor a délután folyamán.
- Folynak az oldal programozási munkái is, nagyon sok újdonság lesz februárban, amiről most csak annyit árulok el, hogy a pc, hifi és hanglemez mellett további termékcsoportok is meg fognak jelenni.

...na megyek aludni ;)

2010. január 4. 21:32 Jöjjön a folytatás! 6000db DJ lemez és 2000db komolyzenei LP várja a feltöltést!
Igen, jól látod! Ezekben a rekeszekben mind-mind hanglemez van, rekeszenként 200db... Folyamatosan fotózunk és töltjük a képeket az oldalra, érdemes minden nap nézni a frissítéseket!

Ha te inkább a PC cuccokat részesíted előnyben, akkor se csüggedj, 5db X-Pit modellt értékeltünk le 20-30% összeggel, ha eddig csak nézegetted, érdemes most venni! Soha többé nem lesz ilyen olcsó!

2009. december 30. 21:18 Oké :) Jövőre folytatjuk!
2010. január 4-én nyitunk legközelebb.

2009. december 30. 15:05 Még pár órát nyitva vagyunk... ...utána csak jövőre nyitunk ;)
Ha kell valami, gyorsan vedd meg, ki tudja mi lesz jövőre...?

2009. december 29. 21:55 Akkora céggé avanzsáltunk, hogy a Datanet a fórumban magyarázza a pcbonto.hu domain kikapcsolásának okát ;) Ezt látnotok kell!
[ Link ]

Előfordulhat persze az is, hogy puszta véletlen egybeesés az egész, tehát a datanetnek küldött e-mail után percekkel, datanet IP-ről érkező hozzászólások a fórumban nem a datanet munkatársainak a véleményét tükrözik :D

2009. december 27. 08:48 Sokan kértétek, ezért megismételjük az NEC akciót. NEC full extra AMD Athlon PC - 9990Ft /db, csak hétfőn!
Tehát a megismételt akció mind a négy üzletünkben, személyes átvétel esetén érvényes, 2009. 12. 28-án (hétfőn), este 19h-ig.

NEC Powermate AMD PC:

- AMD Athlon XP 1900+
- 256MB memória
- 40GB HDD
- CD rom
- int. hang, lan
- AGP port
- Windows XP Home liszensz!

Ár: 9990Ft /db
Csak hétfőn, azaz holnap!

Miskolciak figyelem! Holnap dél körül indul autó miskolci boltunkba, így ha netán elfogyna az aktuális készlet, akkor délutánra még érkezik!

Update! Miskolcon az akció kedden él, mert ugye ma zárva van a bolt!

2009. december 23. 10:50 NEC PC + monitor akció, csak ma! NEC AMD konfiguráció 9990Ft /db, 17'' CRT 2990FT /db
Az akció mind a négy üzletünkben, személyes átvétel esetén érvényes, 2009. 12. 23-án, este 19h-ig.

NEC PC leírása ide kattintva megtekinthető!

Budapesti üzletünkbe ma 13h után érkezik még egy adag NEC számítógép, de ami még van, az már nyitás után vihető!

Ha pedig még mindig nem döntötted el, mit vegyél Karácsonyra, akkor nézegesd hanglemez kínálatunkat!

2009. december 18. 13:59 Karácsonyi nyitvatartás! Alapvetően leszünk, de néha egy picit nem ;) Figyeld oldalunkat rendszeresen, mert lehetnek apróbb változások a két ünnep között!
 BudapestMiskolcPécsKecskemét
dec. 19.
szombat
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 20.
vasárnap
zárvazárvazárvazárva
dec. 21.
hétfő
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 22.
kedd
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 23.
szerda
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 24.
csütörtök
zárvazárvazárvazárva
dec. 28.
hétfő
nyitvazárvanyitvanyitva
dec. 29.
kedd
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 30.
szerda
nyitvanyitvanyitvanyitva
dec. 31.
csütörtök
zárvazárvazárvazárva
2010. január 4-én nyitunk jövőre!

2009. december 16. 21:24 A karácsonyi háttérképes játék hamarosan véget ér! A nagy sikerre való tekintettel nehezítünk a dolgon ;)
Egy termékbe csak egy kupon váltható be, mert szép számmal jön egy felhasználótól 8-10 kép is... Na az úgy meg nekünk annyira nem buli :D Szóval tessenek innentől úgy kalkulálni, hogy egy termékbe egy kupon váltható be (amúgy sem írtuk ennek ellenkezőjét a játékban)! Mennyiségi korlátozás továbbra sincs.

2009. december 4. 21:42 Remek háttérkép Karácsony alkalmából :) Fotózd le, küldd el nekünk, 500Ft levásárolható kupont adunk cserébe!
Letölthető kép méretek:
- 1024x768 felbontás
- 1280x1024 felbontás
- 1360x758 felbontás
- 1600x1200 felbontás

A dolog menete:
1. Töltsd le
2. Tedd ki háttérképnek
3. Fotózd le monitorral együtt
4. Küldd el nekünk e-mailben
5. Add meg postai címed is!
6. 500Ft-os PCBONTO.HU utalványt küldünk

Ahány különböző monitort fotózol különböző helyszínen, annyiszor 500Ft levásárló kupont küldünk! Tehát pl. szerverterem nem játszik, mert az egy helyen van ;) Egy asztalon több monitort szintén csak egynek számolunk, de mondjuk egy lakásban 3 különböző szoba, 3 különböző monitor már 1500Ft összeget ér. Teccik érteni? E-mail címünk a webkamerás képek alatt található. A képeket később közzétesszük és a legjobbakat további értékes jutalmakban részesítjük!webcam
Az oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.