Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (1)
- Laptop cuccok (8)
- Alaplapok (2)
- Proccok (3)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (12)
- Hálózati kellneked (5)
- Monitorok (2)
- Egyéb cuccok (33)
- Madzagok (32)
- Hangbigyók (1)
- Vinyók (7)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésLegfrissebb termékeink:
ATEN CA-62A KVM...
ATEN CA-62A KVM switch....
Ár: 2500 Ft
Delta laptop...
Delta laptop töltő. 19V,...
Ár: 1500 Ft
HP Elitebook...
HP Elitebook 8440-hez való...
Ár: 8000 Ft
HP Laserjet...
HP Laserjet 3150. Ez volt a...
Ár: 990 Ft


2012. február 23. 12:44 1000db új hangelemez és rengeteg lemezjátszó... Amíg szárad a festék, Lacussal intéztünk sok új cuccot a pesti üzletbe, érdemes benézni!
... noha Tibi még nem biztos, hogy úrrá lett a több ezer új hanglemezen :) A lemezjátszók már szépen fel lettek pakolgatva a polcokra ;)


2012. február 21. 22:12 Harmadik rész: megérkeztek a homokszórt alkatrészek! Az alapozó réteg már rajta a felnin és a vázon...
Bármennyire is nagy a késztetés ma este, megpróbálom megállni, hogy a fényezést csak holnap csináljam ;) igen, ma meghoztuk a kanizsai gépgyárból a homokszórt vázat és felniket, délután pedig a gyönyörű napsütésben meg is kapták az alapozó réteget!Most pedig iszom tovább a viszkit és megpróbálom nem a kezembe venni a szórópisztolyt, mert ugye megtanultam, hogy ilyen állapotban abból csak baj lesz, de fényezés nem :P

2012. február 18. 03:40 Építs choppert okospost... ez már a második rész :) Az elbaltázott festés :P
Nos a "keréképítősproject" kicsit leállt, mert noha a gumik megérkeztek (éljen, éljen!) és tökéletesen passzolnak, a fényezést sikerült elég csúnyán elrontanom... na ja, nem volt jó ötlet rögtön a kocsma után fújni a második réteget, aztán ráömlött a nitró is, a többi meg elég zavaros :D Szóval hétfőn elviszem homokfújásra a vázzal együtt, lefestem újra, részegen pedig nem kísérletezem többet a fényezés tudományával :D

Szóval a motor! Egyelőre az a terv, hogy azon nem lesz semmilyen módosítás (kivéve, ha új hajtótengely kell a szélesebb kerék miatt), csak az oldaldeknik színe fog változni, ők is feketére lesznek fújva benzinálló festékkel. Ellenben kapott új, frissen fúrt hengert, egy frissebb kuplungot, új láncot, szimeringet, gyertyát, így készen áll egy remek próbára...
2012. február 14. 14:25 Építs choppert a nagyapád régi motorkerékpárjából! Első rész: a kerék
Indíthatnánk PC moddolós rovatot is, de most motorépítéshez lett kedvem. Ezért, hogy egy kicsi színt vigyünk weboldalunk egyébként is sziporkázóan sokszínű világába, szeretnénk ötleteket adni azoknak, akik oldalaink böngészése közben esetleg kedvet kapnak a motorozáshoz, de nincs lehetőségük milliókért mókusmágnest vásárolni, ezek ellenére csordultig vannak lelkesedéssel és tettvággyal, hogy valami igazán egyedit és maradandót alkossanak unokáik számára :)

Itt jegyezném meg, hogy a motoros blogunk hamarosan külön választódik a pcbonto ofisál (ejstd.: official) címoldalától, de egyelőre folyik a tartalommal való feltöltése, így most jó lesz itt a mai poszt' :PAhogy a címben is írtam, unalmas téli napjainkon choppert építünk a Balatonmagyaródi műhelyben, de lesz sok fotó és videó, mindenről beszámolunk. Elsőként a kereket (igazából kerekeket) készítjük el autentikus, balkáni megoldásokkal tarkítva, mert pénzünk az nem sok van a produkcióra, de az igényeink annál magasabban szárnyalnak ;)

1.) Végy egy Trabant kereket!

A méret a lényeg, ezt mindenki tudja :) Még nem is írtam, a mi chopperünk egy 350ccm Jawa CZ motorkerékpárból készül, így oda 16-18 colos kerekek illenek. A trabi felni 13 colos, de azon egy 150/70 R13 motorgumi épp akkora lesz, mint a 16 colos első kerék egyébként (meg aztán ezt találtam a pajtában). Na persze a Czetkát 18 colos kerekekkel szerelték gyárilag, így még előre is kell varázsolni (főképp, mert tárcsa féket is szeretnénk), de azt majd később írom le.

2.) Szedd le a gumit, pucold le a felnit!


Ez talán a legrohadtabb része az egész műveletnek, mert gépi megoldások nélkül, egy húsz éve rohadó felniről levarázsolni a gumit nem túl könnyű feladat, de a nagysatu sokat segített :D

3.) Fúrd ki a küllőnek a lyukakat!

Ehhez mindenképp kell szögmérő és egy jó nagy kartonpapír (erre kell feljelölni a furatok helyét), mert pl. 36 küllős agy esetén (a gyári Czetka agy 36 küllős, ezt pedig hátul mindenképp megtartjuk) 10 fokonként kell lyukat fúrni. Egy jobbra, egy balra...4.) Gyártsd le az új küllőket!

Valahonnan biztos lehetne rendelni megfelelő méretben, de mivel a régi Czetka kereket szétszedtük, maradt egy halom felesleges küllő, amihez csak flex és menetvágó kell, az pedig jelen esetben ingyen van.Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mekkora küllő kell, így azt javaslom, 4-5 hosszú küllőt érdemes a helyére tenni, agyat középpontra pozicionálni, majd a küllőket megjelölni, végül pedig a jelölt küllőkből egy átlagot vonni és így levagdosni őket.

5.) Küllőzd fel az új kereket!6.) Centírozd ki!

Háháhá... ez is egy jó rész, bár ha valaki egyszer belejön, utána már gyerekjáték. Nekem 6 órám ment el vele...7.) Fesd le!

Ehhez azt gondolom nem kell magyarázat, persze mondhatnák az okosok, hogy a króm az szebb, de a króm marha drága, ráadásul nekem az egyszínű fekete vasak sokkal jobban tetszenek. (Azért piros, mert az az alapozó réteg rajta.)8.) Vidd el egy gumishoz és kérdezd meg, fel tudja-e tenni a centírozó gépre...

Igen, ettől a résztől féltem a legjobban (meg attól, hogy meglátják és kiröhögnek), de szerencsémre a kanizsai gumis műhelyben a csapágyak nélküli agy pont jó volt a centírozó gépre és ott is dolgozik egy igazi "motorőrült", így semmi akadálya nincs a kilences pontnak.

9.) Rendeld meg a gumit!

Én ezt rendeltem meg... Aztán, hogy jó lesz-e hozzá, az péntek körül derül ki...

Folytatjuk...

Hozzászolások száma: 11 db
Tovább...

2012. február 6. 23:19 Helyzetjelentés az xmotor.hu műhelyéből... Ki mondta, hogy télen nem motorozunk :DHamarosan sok új videó!

2012. január 7. 15:59 A csomagküldés díja nem változik! Maradnak a 2011-es kedvezményes árak, azaz egységes 1500Ft /csomag.
Csomagjainkat továbbra is értékbiztosítva, időgarantálva juttatjuk el hozzátok a Magyar Posta segítségével, így rendelésed biztosan megkapod 5 napon belül.

Még valami :) a motorbontóban 10eFt felett csak 990Ft, 15eFt rendelési érték felett pedig ingyenes a csomagküldés!

Sőt! Napokon belül, több, korábban fizetős szolgáltatásunk is díjmantessé válik, így a VIP szolgáltatások zöme is ingyenes lesz.

2011. december 28. 11:48 Minden üzletünk nyitva! Csak Szilveszter napján leszünk zárva...
...mert akkor nagyon sokat fogunk inni és ennek már reggel nekifogunk ;)

Hozzászolások száma: 1 db
Tovább...

2011. december 24. 11:38 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Bezony ;)
...és ha valamire még szükséged lenne, akkor boltjainkban 14h-ig még biztosan megveheted! Pesti boltunk lehet kicsit tovább is nyitva tart, érdeklődj telefonon!

2011. december 17. 12:09 Rengeteg új cucc a HiFi rovatban! Erősítők, lemezjátszók, hangszórók... és persze rengeteg hanglemez ;)
Ezen a héten még megveheted a karácsonyi ajándékot anyunak, apunak, tesónak, huginak, de leginkább magadnak! :D

2011. december 16. 19:18 Átadták a Gyulai Pál utcát a forgalomnak! Lehet jönni bátran autóval is budapesti üzletünkbe...

2011. november 24. 20:58 Mi történik a mogyoro konyhában? Pl. a motorbontóban? Minden fronton támad a mogyoro hadsereg ;)

2011. november 11. 14:04 Miskolci üzletünk szombaton is nyitva! Szombatonként 10-13h között várunk titeket miskolci boltunkban...
...és tavasz végéig ez így is marad :)

2011. október 6. 15:28 Szolgálati közlemény budapesti vásárlóinknak! A Gyulai Pál és a Stáhly utca sarka le van zárva, az üzletbe a Vas utca felöl lehet bejönni autóval vagy gyalog bármelyik irányból ;)

Ezt lehet látni a boltunkból, ha jobbra tekerjük okos, pici fejünket ;)

2011. október 2. 09:55 Rengeteg HiFi cucc és motoralkatrész érkezett! A feltöltés folyamatosan zajlik, a napokban érdemes minden nap nézegetni oldalainkat ;)
HiFi cuccok feltöltés alatt:
- magnók
- CD lemezjátszók
- lemezjátszók
- TransRotor HighEnd lemezjátszó
- erősítők
- Equalizer-ek
- hibás készülékek bütykölni vágyóknak

Motoralkatrészek feltöltés alatt:
- Jawa Czetka
- MZ ETZ 150
- MZ ETZ 250
- Suzuki Sepia
- Babetta 210
- Jawa MustangJelenlegi bontásra váró motorkerékpárok... :)

Hozzászolások száma: 1 db
Tovább...

2011. szeptember 5. 21:58 Látom a lemezek leárazása senkit sem mozgatott meg úgy igazán ;) Na nem baj, akkor nézzétek meg ezt (kattints a képre és a linkre is)!
Update: Itt a folytatás! Kötelező csettegő tananyag ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uro9_m_SdJM


Hozzászolások száma: 2 db
Tovább...

2011. szeptember 2. 15:30 Több, mint 5000db DJ lemezt leáraztunk! 20-30%-os tömeges árcsökkentés...
6 hónapnál régebb óta kínálatunkban lévő DJ lemezeket áraztuk le! Igen! Az összeset ;)

2011. augusztus 30. 21:37 Pótoltunk egy hiányosságot ;) A budapesti üzlet kapott szép, új cégért... és még pár apróságot...

2011. augusztus 26. 01:05 Még egy videó... ;) Annyira, de annyira elégedettek vagyunk magunkkal :P

Többen kérték, hogy tegyünk fel több videót a gépről, amin működés közben lehet látni... íme ;)

Kattints ide a legfrissebb videóhoz!

Ha szeretnéd megvenni ezt a gépet, akkor siess, ebben a hónapban 199eFt áron megveheted ;) Utána hómotort építek belőle :D vagy űrhajót...

Nagyon meeeegy!

2011. augusztus 22. 02:32 Mutassak egy jópofát? ;) Ezt nem bontjuk, ezt építettük... igen, tudunk ilyet is ;)

2011. július 25. 23:04 Nyáron motort (is) bontunk :) Minden héten más-más típust bontunk, érdemes figyelni oldalunkat!webcamAz oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.