Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (1)
- Laptop cuccok (8)
- Alaplapok (2)
- Proccok (3)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (12)
- Hálózati kellneked (5)
- Monitorok (2)
- Egyéb cuccok (33)
- Madzagok (32)
- Hangbigyók (1)
- Vinyók (7)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésLegfrissebb termékeink:
32MB ATI Radeon...
32MB ATI Radeon Rage128 Pro...
Ár: 200 Ft
Chieftec 360W...
Chieftec 360W ATX táp. Régi...
Ár: 2500 Ft
LG, SATA...
LG, SATA csatlakozós DVD...
Ár: 500 Ft
HP Laserjet...
HP Laserjet 3150. Ez volt a...
Ár: 990 Ft

1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 > 32

2012. október 30. 12:40 17'' LCD monitor 10eFt alatt! Merre keresd az akciós dolgokat?
A budapesti boltban még mindig tart az LCD monitor akció. Ha terveztél monitor vásárlást, akkor ne habozz! Ilyen olcsón (és ilyen jó állapotban lévőket) nem fogunk egyhamar árulni.

LCD monitorok listája >>>

A pécsi cuccok többsége Miskolcra került, egyelőre nem lehet postán rendelni őket, de cserébe 50% kedvezménnyel vehetőek meg az üzletben.

2012. október 27. 15:11 Egy kis vidámság a szomorú hír után :D Korrupció, megvesztegetés a műhelyben és a honoló gép első rázkódása...

Hozzászolások száma: 4 db
Tovább...

2012. október 24. 11:34 Pécsi üzletünk bezárt! Garanciális és bizományosi ügyekben a pesti üzletet keressétek!
Folyamatban lévő garanciális és/vagy bizományosi ügyekben a pesti bolt munkatársai tudnak segíteni. A pécsi üzlet megmaradt árukészlete a miskolci üzletbe kerül pár napon belül. Pécsre és 30km-es körzetébe 990Ft-os akciós áron küldünk minden csomagot 2013. december végéig.

2012. október 14. 18:35 Üzembehelyeztük a hengerfúró gépet! A honolás még elég amatőr, de már épül egy profi honoló gép...

Hozzászolások száma: 7 db
Tovább...

2012. október 9. 12:08 Végkiárusítás a pécsi pcbontóban! 50% kedvezmény minden termékre, csak személyes átvétel...
Siess, aki előbb ér oda, az viszi az akciós termékeket... Foglalni, postán rendelni nem lehet őket, de 50% megér ennyit, nem? :)

2012. október 4. 14:57 A 100. motor tesztvideója bontás előtt... Jubileumi videó, jubileumi hangulatban :D

2012. szeptember 25. 10:18 Most érdemes LCD monitort venni! És nyomtatót...
LCD monitorok listája ide kattintva látható!

Nyomtatók listája ide kattintva érhető el!

A készlet véges, aki gyorsabb, az viszi a szebb darabokat :)

2012. szeptember 25. 09:49 Kawasaki ZXR tesztvideó hamarosan ;) Kell két ló, 5 kecske, 300 bivaly, egy motor, meg néhány önkéntes :D


Képre kattintva a teljes "backstage" galériát megtekintheted!

Hozzászolások száma: 6 db
Tovább...

2012. szeptember 3. 06:22 Pony Romet verseny az erdőben ;) Íme a legfrissebb verseny, melyben profi pilóták mérik össze tudásukat :D

Hozzászolások száma: 5 db
Tovább...

2012. augusztus 25. 00:08 Megérkezett a jövő heti bontanivaló :D 2db Pony, 2db fél-Pony, 1db Pony aprólék...


Ebből még Pony verseny is lehet :D

Hozzászolások száma: 9 db
Tovább...

2012. augusztus 21. 20:24 Ninja meg a Honda... Miért nincs friss videó a motoros szekcióban?
Jelenleg két szálon megy a szopóroller a műhelyben - vagyis most egy sem - mert erre a hétre szabadságot vettem ki, így csak jövő héten megy tovább a buli. De jó hír, hogy most legalább van időm postolgatni és a srácok is nyugodtan bonthatnak egy XL 500-as Hondát meg egy Suzuki SG 250 gépet, közte egy Rigával a rend kedvéért :)

Az egyik szál, a Ninja (ZXR 250):

Szerintem a fő probléma az, hogy ez a motor tudja, hogy amíg nem hallottuk tiltásig forogni a blokkját, nem szedjük szét... talán azért nem indul, hogy a bekövetkező véget késleltesse.

Adva van egy XZR 250 váz, kb. 94-es lehet. Adva van egy blokk, 89-es. Beszereltük a blokkot a vázba, elindítottuk, működött. Mivel a karburátorból orrán száján folyt a benzin, szétszedtük, tömítéseket cseréltünk, de ekkor már nem indult. Azóta elég sok dolgot ellenőriztünk, javítottunk, de még csak nem is pöffen:

- henger és dugó kopás mérése (2-3 század amúgy)
- szelepek tisztítása
- szelepek beállítása gyári értékre
- vezérlés többszöri ellenőrzése
- gyújtáselektronika cseréje (2 másikkal is próbáltuk)
- szikra van
- üzemanyag van (a gyertyánál is)

Jövő hétre felvértezem magam valami speckó műszerrel, amivel a gyújtást alaposan átvizsgálom, de addig ez a project jegelve van.

A másik szál egy régebbi klasszikus, Honda CB 750 C:

Voltam olyan bátor és saját használatra egy motorhibás, ám friss műszakis kecskét vettem, mert gondoltam az én tudásomnak semmi nem lehet akadály :D Túl van a gép egy főtengely felújításon, siklócsapágy cserén, ezt mondjuk gépműhelyben csináltattam és a történet egy külön postot megérne... de nem akarom magam megint felidegesíteni rajta, talán hagyjuk is az egészet. Hengerek frissen honolva, dugók új gyűrűt kaptak, szimmering csere, stb. stb. Maga a gép nem volt lelakva amúgy, szinte minden felújított rajta, új gumik, szép krómok, pofás az egész, csak a motorját nem tette rendbe senki. Szóval ott akadt el ez az ügy, hogy az új gyűrűkhöz a dugót kicsit módosítani kellett (szélesebb az új gyűrű), viszont az olajlehúzó gyűrű sehogy nem fért a hengerbe... Nem pusztán szorult, hanem túlméretes volt a hengerhez a rugós része... hogy megoldást találjunk rá, a rugós rész méretét csökkentettük, így még bőven szétnyomta az olajlehúzó gyűrűket, de már befért a hengerbe a dugó. Na ezt nem kellett volna, hanem visszavinni az egészet oda, ahol dugó "hornyait" esztergáltattuk. Pár száz kilométer után a motor olyan füstölésbe kezdett, hogy egy rosszul beállított MZ se érne a nyomába. Tehát a gép most megint darabokban, Karcsi holnap viszi vissza a hengersort dugókkal együtt a mesterhez, aki a gyűrűzést végezte rajta... de ugye az nem 5 perc, főként, mert egy gyűrűszett 4-5 nap mire megérkezik. Szóval jövő hétnél hamarabb abból sem lesz semmi, így a rögtönzött nyaralásra a Czetkát vittem magammal, az legalább szuperul működik :D

Hozzászolások száma: 2 db
Tovább...

2012. augusztus 17. 15:21 Ezen a héten pécsi és miskolci üzletünk zárva tart... Budapesti boltunk és a motorbontó zavartalanul üzemel :)
Lesz friss videó is, de nem boldogulunk a ninja-val, kicsit még türelem :P

Hozzászolások száma: 2 db
Tovább...

2012. augusztus 2. 22:45 A játék nyertesei - íme a legjobb munkák... Közel száz darab logó közül ezeket találtuk a legjobbnak...
Íme az első helyezett:

Fazekas Lajos munkája - aki elmondása szerint - robogó keresgélés közben bukkant oldalunkra és noha motorja még nincs, a Hondás versenyvideónk inspirálta ;) Döntésünk megértéséhez érdemes megnézni Lajos által küldött többi ötletet ide kattintva!Második helyezett:

Bergmann Péter ötlete nem sokkal maradt el a legjobbnak választott tervtől, itt főként az egyszerűséget értékeltük.Harmadik helyezett:

Szintén az egyszerűsége miatt tetszett a zsűrinek Vanczák István ötlete. Ha egy kicsit jobban kidolgozza a tervet, talán még a második helyre is feljuthatott volna...Végül a 4., 5., és a 6. helyezett:

Sorrendben Tóth Norbert (4., 5.) és Bóta Péter terve, akik ugyan nem jutottak fel a dobogóra, de munkájukat mindenképp közzé szerettük volna tenni.A legfontosabb az volt nekünk, hogy valami egyszerű, könnyen megjegyezhető logo szülessen. Sajnos sokan nem értették a zoknira hímzés fontosságát, amit természetesen nem szó szerint értettünk, hisz a legvalószínűbb mondjuk egy póló felirat vagy fotó vízjel (amihez nem tudunk fotó alapú vagy túl bonyolult emblémát használni).

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a munkáját és felajánlani az összes beküldőnek egy 500Ft-os vásárlási utalványt! Ezt név és e-mail cím megadása után postán és személyesen is igénybe lehet venni, bármely üzletünkben.

Hozzászolások száma: 1 db
Tovább...

2012. július 7. 15:40 Ők a legfrissebb bontásra váró gépek... Suzuki, Kawasaki, Yamaha...


- Suzuki RG 125
- Suzuki RG 200
- Kawasaki ZXR 250
- Kawasaki ZXR 250
- Yamaha RD 400

Hozzászolások száma: 16 db
Tovább...

2012. július 3. 23:37 Tessék minket kedvelgetni a Facebook-on! ...és minden oldalt külön-külön :) Mindegyik kapott remek rajongói oldalt.
Elért minket is a webkettő végzetes szele: a bakelit.hu után a pcbonto.hu és az xmotor.hu oldalunk is lájkolható... és aki nem teszi, az meg se próbáljon alkudozni, kuncsorogni, szivességet kérni, szóval semmit se :P

Hozzászolások száma: 2 db
Tovább...

2012. június 29. 13:24 Új játék - Fődíj: 30.000Ft értékű vásárlási utalvány :) Tervezd meg a motorbontó logóját!
Tavaly sebtiben indult motorbontó logója nem lett tökéletes és arra gondoltunk jó lenne egy másik... de a sok bontás közepette semmi jó ötletünk nem volt, ezért most a segítségeteket kérjük!

Szempontok:
- legyen egyszerű
- maximum 3 színből álljon
- könnyen lehessen zoknira hímezni :D
- utaljon arra, hogy mivel foglalkozunk
- nem ér lopni máshonnan

A "pályamunkákat" 2012. július 31-ig várjuk a bolt@xmotor.hu címre!

A fődíj 30eFt értékű vásárlási utalvány, amit bármelyik boltunkban le lehet vásárolni. A második helyezett 10eFt, míg a harmadik 5eFt értékű kupont kap.

Hozzászolások száma: 28 db
Tovább...

2012. június 13. 10:37 Pityesz ma reggel ezt találta a helyi újságban... A helyi alatt most Bp. 8. kerületét értjük :P


A képre kattintva az nagyobb méretben jelenik meg ;)

Én mondjuk kora reggel nem igazán fogtam fel, de valami olyasmi a lényeg, hogy ideiglenesen a nyilakkal jelölt módon lehet a Gyulai Pál utcába kocsival jönni. Én mondjuk legutóbb betolattam a Stáhly felől, mert erre nem jöttem rá :P Amúgy meg ilyen benzin árak mellett tessék busszal jönni...

Amúgy milyen barón printszkrínelték a google maps-et a helyi lapban :D

Hozzászolások száma: 2 db
Tovább...

2012. június 12. 22:48 Jelenleg bontás alatt és bontásra váró gépek listája... Már a balatonmagyaródi műhelyben vannak!
- Kawasaki GPX 500
- Kawasaki Eliminator 250
- Yamaha SRX 250
- Riga 22
- Babetta 207 - a szokás hatalma... :)

Hamarosan érkezik:

- Derbi Senda
- Riga 12
- Kawasaki KS 125

Valamint továbbra is várjuk javaslataitokat arra vonatkozóan, hogy milyen típusokat bontsunk!

Hozzászolások száma: 8 db
Tovább...

2012. június 5. 21:30 Van aki még nem látta? ...kötelező anyag XD Végre elkészült a Honda és volt egy kis időnk a hétvégén ;)

Hozzászolások száma: 8 db
Tovább...

2012. május 25. 12:03 Bréking ! ! ! Videósegítség a facebook játékhoz... Bár szerintünk érthető a dolog, de ha mégsem, akkor itt megvilágosulsz ;)

Hozzászolások száma: 7 db
Tovább...

1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 > 32


webcamAz oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.