Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (2)
- Laptop cuccok (30)
- Alaplapok (3)
- Proccok (24)
- Memóriák (12)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (15)
- Hálózati kellneked (19)
- SCSI cuccok (1)
- Monitorok (3)
- Egyéb cuccok (73)
- Madzagok (84)
- Hangbigyók (3)
- Vinyók (5)
- Antik és baró (1)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésLista nézet


2012. augusztus 2. 22:45 A játék nyertesei - íme a legjobb munkák... Közel száz darab logó közül ezeket találtuk a legjobbnak...
Íme az első helyezett:

Fazekas Lajos munkája - aki elmondása szerint - robogó keresgélés közben bukkant oldalunkra és noha motorja még nincs, a Hondás versenyvideónk inspirálta ;) Döntésünk megértéséhez érdemes megnézni Lajos által küldött többi ötletet ide kattintva!Második helyezett:

Bergmann Péter ötlete nem sokkal maradt el a legjobbnak választott tervtől, itt főként az egyszerűséget értékeltük.Harmadik helyezett:

Szintén az egyszerűsége miatt tetszett a zsűrinek Vanczák István ötlete. Ha egy kicsit jobban kidolgozza a tervet, talán még a második helyre is feljuthatott volna...Végül a 4., 5., és a 6. helyezett:

Sorrendben Tóth Norbert (4., 5.) és Bóta Péter terve, akik ugyan nem jutottak fel a dobogóra, de munkájukat mindenképp közzé szerettük volna tenni.A legfontosabb az volt nekünk, hogy valami egyszerű, könnyen megjegyezhető logo szülessen. Sajnos sokan nem értették a zoknira hímzés fontosságát, amit természetesen nem szó szerint értettünk, hisz a legvalószínűbb mondjuk egy póló felirat vagy fotó vízjel (amihez nem tudunk fotó alapú vagy túl bonyolult emblémát használni).

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a munkáját és felajánlani az összes beküldőnek egy 500Ft-os vásárlási utalványt! Ezt név és e-mail cím megadása után postán és személyesen is igénybe lehet venni, bármely üzletünkben.
Hozzászólás írása

Hozzászólás:

[ moderátor vezérlők mutatása ]
bokonon
bokonon 
#1 - 2012.08.03. 12:13:34 (69 hónapja)
bahh... marhajok lettek.
mivel en is nagyon szeretem a grunge designokat, az elso a befuto nalam is, ha oldalfejlecrol beszelunk :)
a vizjelkenti hasznalhatosag a masodiknal a legjobb, es talan az a leglogoszerubb is, ha van ilyen szo (most mar van :P)


webcamAz oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.